Om Gycom

Noga utvalt
av specialister,
för specialister

Vi förser våra kunder med produkter och lösningar från våra välkända varumärken inom installation, KNX, mätteknik och industri.

Med vårt breda sortiment kan vi erbjuda produkter av högsta kvalitet samt även enklare, prisvärda modeller – allt utifrån applikation och behov.

Vi utvecklar hela tiden vårt produktsortiment och vår service så att vi, tillsammans med våra kunder, ligger i teknikens framkant.

Bakgrund_Norden2

Fräsch 30-åring mer aktiv än någonsin

Målmedveten satsning på expansion har lett till att verksamheten idag täcker den nordiska marknaden. Det är ett fokus vi haft i nära 30 år.

Gycom, som fram till 1997 hette Gylling Component, startade den nuvarande versamheten 1986. Bolaget riktade in sig på elkomponenter och då främst standard­komponenter till den svenska marknaden.

Med eget logistikcenter i Enköping hanterar vi effektivt våra leveranser till kunder över hela Norden.

kugghjul_ny

Endast det bästa
är bra nog


Att vara ett av Gycoms varumärken är en kvalitetsstämpel i sig. Vi arbetar endast med välkända varumärken av högsta kvalitet.

Det gör att vi kan erbjuda produkter med lång livslängd och underbyggd support, faktorer som är av stor vikt då vi väljer våra varumärken.

Från idé och konstruktion till leverans och driftsättning

Prata med oss på Gycom för smarta och unika lösningar baserade på vanliga komponenter.

ide_mindre


En trygg partner

Gycom har tilldelats den främsta graderingen, AAA, i Soliditets kreditvärderingsmodell. Denna gradering har vi haft ​12 år i rad!
AAA-värderingen är en symbol som visar att bolaget har högsta kreditvärdighet och är en trygg och förhoppningsvis långsiktig partner.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Ställ frågan direkt till ett proffs!

010-122 17 05

Kundanpassning är inga problem

Vi arbetar mycket nära våra producenter och tar fram skräddarsydda lösningar i samarbete med våra partners/varumärken. Det gör att vi ofta är direkt delaktiga i utvecklingen av nya produkter. Utformningen av våra lösningar styrs av våra kunders behov och efterfrågan.
Tveka inte att höra av ​er om ni är i behov av speciallösningar!