Gycom logo

 

​Lediga tjänster

G​ycom marknadsför och säljer produkter för el- och mekaniklösningar till elgrossister och industri. Vi representerar starka och ledande internationella varumärken som Fluke, GE,​ Mennekes, ASA med flera samt utvecklar och producerar produkter i vårt eget varumärke Gycom. Gycom-gruppen är verksamma i Norden med kontor i Sverige, Finland, Danmark och Norge och omsätter idag ca 200MSEK med ca ​​50 anställda. 

Just nu har vi en ledig tjänst:

 

Automationsingenjör/Tekniker till ​Mölndal

 

Vi söker dig som är erfaren eller nyexaminerad inom el, automation eller mekatronik och vill själv styra dina projekt, trivs med att ha direktkontakt med kunder samt vill känna att man ingår ett framgångsrikt och produktivt team.


Dina arbetsuppgifter

Som el/automationsingenjör kommer du att arbeta självständigt i olika projekt/uppdrag samt ingå i ett team med erfarna kollegor. Att arbeta självständigt innebär en blandning av kundkontakt, konstruktion och el-ritning, val av ingående material och beställning av skåpsbyggnation samt PLC- programmering. Även praktiskt arbete och resor ingår i tjänsten oftast förenade med test eller driftsättning av utrustningar. Du kommer ha fullt ansvar och befogenhet att leverera ett komplett el- och styrsystem som uppfyller våra kundkrav och ha teamet som stöd vid behov. De mjukvaror du normalt kommer att använda är ElproCAD, Codesys, Galileo, Office-paketet samt SAP.


Din profil

För att passa i rollen skall du ha följande kunskaper:

  • Yrkes- eller högskoleingenjör inom exempelvis el, automation, mekatronik eller liknande
  • Elprocad, Codesys eller andra PLC-programmeringsspråk
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort B

 

Meriterande är om du har:

  • Programmeringskunskaper av olika PLC system, t ex Siemens och ABB
  • Erfarenhet från fastighetsstyrning eller SCADA

Som person är du social, flexibel och gillar att arbeta självständigt samt i team.

Villkor:
Start: enligt överenskommelse
Ort: Mölndal
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Arbetstider: 8-17 med flex

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka därför in din redan idag till vladimir.vujic@gycom.com

För mer information om tjänsten, kontakta Vladimir på 070-307 31 51.

 

Välkommen med din ansökan!

 

----------

Gycom Group är en av de ledande oberoende leverantörerna av elektriska komponenter och lösningar inom industriell automation och byggautomatisering.

Vi är närvarande i Norden med lokala försäljnings​kontor i Sverige, Danmark, Finland och Norge. Med en bred produktportfölj från ​välkända ledande varumärken​ och en mycket duktig försäljningsstab ​samt teknisk support​ levererar vi kostnadseffektiva och ​högkvalitativa lösningar.​

 

turkoslinje